Verzendinformatie

Speciaal verpakt en direct verzonden

Al onze planten worden in een speciale verpakking geplaatst en dezelfde dag nog verzonden. Onze partner PostNL zorgt voor een zo spoedig mogelijke bezorging zodat de planten vers en netjes aankomen.

Lees hieronder alle informatie over hoe wij onze planten versturen. Na het lezen van de informatie nog steeds vragen? Stuur ons gerust een mail en wij helpen je zo spoedig mogelijk!

Wat is de levertijd van jullie planten?

Gemiddeld worden de planten met 1-3 werkdagen geleverd door onze partner PostNL. Helaas zien we vanwege de omstandigheden (COVID) dat sommige leveringen iets vertraagt zijn. Onze excuses hiervoor, maar we hopen op begrip!

Waar halen jullie de planten vandaan?

Onze planten komen uitsluitend van Nederlandse kwekers. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we in deze tijd onze Nederlandse kwekers een handje helpen. Daarnaast kunnen wij op deze manier de kwaliteit van de planten goed in de gaten houden!

Hoe worden de planten geleverd?

De planten komen in speciaal ontworpen verpakkingen die ervoor zorgen dat de plant zo goed mogelijk bij je aankomt. PostNL doet voor ons de levering en zij zijn bekend met het leveren van planten. Dit gaat dus vrijwel altijd goed!

Betaal ik verzendkosten?

Bij ons betaal je geen verzendkosten in Nederland! Wij hebben goede afspraken met PostNL hierover. Zelf houden we niet van nare verrassingen tijdens de bestelling en doen dit dus ook niet voor onze klanten. Wel zijn fijn toch?!

Zit je nog met een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Stuur een mail naar info@potsandplants.nl of stel je vraag via de chat! We helpen je zo snel mogelijk